QA engineer

OPHTEC zoekt op korte termijn een: QA Engineer (full time)

Wat houdt het werk in:
De QA engineer ondersteunt en houdt toezicht op productontwikkelingsprojecten. Met een praktische houding en een “hands-on mentaliteit” worden, samen met het cross-functionele projectteam, de nieuwe producten gestalte geven, binnen de geldende wet en regelgeving.
 
Daarnaast is de QA Engineer mede verantwoordelijk voor het structureren, verbeteren en bewaken van het kwaliteitssysteem en maakt hij/zij deel uit van het Quality-Assurance /Regulatory-Affairs team. Dit team houdt toezicht op de juiste toepassing van wettelijke bepalingen en internationale standaarden binnen de organisatie.

Wat vragen wij? 
Een hbo- of wo-opleiding, aangevuld met vakgerichte cursussen, zoals relevante kwaliteitsnormen en standaarden. Kennis van en ervaring met Design Control en ISO13485 is noodzakelijk. Zorgvuldigheid en oog voor detail is een must. Daarnaast ben je analytisch sterk en in staat om een oordeel te vormen. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is vereist even als minimaal 3 jaar ervaring binnen het vakgebied.

Wij bieden:
Een prettige werksfeer bij een internationaal, groeiend en dynamisch bedrijf, met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. De cultuur is ongedwongen en nuchter te noemen. Er is veel ruimte voor initiatief en innovatie.

Inlichtingen:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer Anne Takens, Manager QA/ RA, telefoonnummer 050-5251944.

Hoe kun je reageren:
Spreekt het profiel tot je verbeelding? Stuur dan een sollicitatiebrief met CV per e-mail naar: solliciteren@ophtec.com. Gelieve niet automatisch via de vacaturesite te reageren.

United States